Definita cuvantului advertising
ADVERTISING s. n. Acțiunea de a atrage atenția persoanelor (asupra unui produs etc.) prin intermediul reclamelor. [Pr.: édvărtaiziη] (engl. advertising < advertise = a face publicitate) [MW; în DOOM 2]

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu advertising
TÚNING, tuninguri, s. n. Acțiune sau preocupare de a îmbunătăți, regla sau particulariza caracteristicile funcționale sau estetice ale unui sistem tehnic existent; cu largă utilizare în sintagma tuning auto. – Din engl. tuning (acord fin). Vezi definitia »
WINDOW-DRÉSING s. n. (fin.) metodă practicată de băncile occidentale care, pentru a-și prezenta bilanțul anual cu mai multe depuneri și cu mai multe active la alte bănci, depun una la alta sume care în primele zile ale anului următor sunt retrase. (< engl. window-dressing) Vezi definitia »
BUFETING BÁFTING/ s. n. vibrație neregulată rezultând dintr-o scurgere nestaționară care se produce la avioane grele cu viteze joase, la avioane cu viraj sau în regim transsonic. (< engl. buffeting) Vezi definitia »
TIMING [TÁIM-ING] s. n. (sport) stabilire a folosirii timpului de joc. (< engl. timing) Vezi definitia »
fióng, fiónguri, s.n. (înv. și reg.) 1. fundă (făcută din panglici și ciucuri) purtată de femei ca podoabă pe cap. 2. plantă erbacee cu tulpini întinse pe pământ, cu flori albastre, roșii sau albe și cu frunze lucioase; saschia. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z