Definita cuvantului mangan
MANGÁN s.n. Metal dur și sfărâmicios, alb-cenușiu, foarte răspândit în natură. [< germ. Mangan].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu mangan
COTILOIDIÁN, -Ă adj. referitor la un cotil. (< fr. cotyloïdien) Vezi definitia »
TRANSCAUCAZIÁN, -Ă, transcaucazieni, -e, adj. Care se află (sau locuiește) la sud de munții Caucaz. [Pr.: -ca-u-ca-zi-an] – Din fr. transcaucasien. Vezi definitia »
SELACIÁN, selacieni, s. m. (La pl.) Subclasă de pești marini cu scheletul cartilaginos, cu coada împărțită în două părți inegale, cu corpul acoperit cu solzi și cu țepi; (și la sg.) pește din această subclasă. ♦ (Adjectival) Pește selacian. [Pr.: -ci-an] – Din fr. sélacien. Vezi definitia »
ZIMBABWIÁN, -Ă, zimbabwiéni, -e, s.m. și f., adj. 1. S.m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a statului Zimbabwe sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține statului Zimbabwe sau zimbabwienilor (1.), privitor la Zimbabwe sau la zimbabwieni, originar din Zimbabwe. (cf. fr. zimbabwien) Vezi definitia »
șarlatán (șarlatáni), s. m. – Pungaș, escroc. – Mr. șarlatan. Fr. charlatan.Der. șarlatanie, s. f. (escrocherie, pungășie); șarlatanism, s. n., din fr. charlatanisme. Mr., prin intermediul ngr. τσαρλατάνος. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z