Definita cuvantului lăicer
LĂICÉR, lăicere, s. n. (Reg.) Covor țărănesc de lână care se așterne pe jos sau cu care se împodobesc la țară lavițele și pereții. [Pr.: lă-i-.Var.: lăvicér s. n.] – La(v)iță + suf. -ar.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu lăicer
QUÁKER, -Ă s.m. și f. Membru al unei secte religioase protestante întemeiate în sec. XVII și răspândită în Anglia și în S.U.A. [Pron. cua-cher. / < engl., fr. quaker]. Vezi definitia »
STEREOIZOMÉR, stereoizomeri, s. m. Substanță care are în moleculă același număr de atomi din fiecare element ca și altă substanță, dar care diferă de aceasta prin modul de aranjare a atomilor în spațiu. [Pr.: -re-o-i-] – Din fr. stéréo-isomère. Vezi definitia »
HAMGÉR, hamgere (hamgeruri), s. n. V. hanger. Vezi definitia »
BUTLER [bátlə], Nicholas Murray (1862-1947), filozof și om politic american. Prof. la Universitatea Columbia. Unul dintre inițiatorii Fundației Carnegie pentru Pace Internațională (1910), al cărei președinte a fost (1925-1945). Premiul Nobel pentru pace (1931), împreună cu J. Addams. Vezi definitia »
CRUPIÉR s. m. cel care conduce jocurile de noroc în stabilimentele publice, care adună banii câștigați și plătește câștigurile jucătorilor. (< fr. croupier) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z