Definita cuvantului lupin
LUPÍN s. m. Gen de plante erbacee din familia leguminoaselor, cu frunze compuse din foliole înguste alungite și cu flori albastre, galbene sau albe, cultivate ca furaj, ca plante ornamentale sau ca îngrășământ verde (Lupinus). – Din fr. lupin.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu lupin
ALDÍN, -Ă I. adj., s. f. (caracter de literă tipografică) cu floarea dreaptă, dar cu conturul mai plin; gras. II. s. n. text imprimat cu asemenea caractere. (< it. aldino) Vezi definitia »
LADÍN2, -Ă, ladini, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a unei părți din Elveția și din nordul Italiei; p. ext. retoroman. 2. Adj. Care aparține ladinilor2 (1), privitor la ladini2 ♦ (Substantiv, f.) Limbă de origine romanică vorbită de ladini2 (1); retoromană. – Din it. ladino. Vezi definitia »
FELÍN, -Ă adj. 1. Din familia carnivorelor felide; în genul pisicilor. 2. (Fig.) Suplu, grațios. // s.f.pl. Felide; (la sg.) animal din această familie. [< fr. félin, cf. it. felino, lat. felis]. Vezi definitia »
MALÍN, -Ă adj. v. malign. Vezi definitia »
LIN1, lini, s. m. Pește cu solzi mărunți, cu corpul gros, acoperit de mucus, care trăiește prin bălți cu apă limpede și nu prea adâncă (Tinca tinca). – Din bg. lin. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z