Definita cuvantului semnător
semnătór, semnătoáre, s.m. și f., adj. (înv.) 1. (s.m. și f.) persoană care semnează, care notează. 2. (s.m. și f.; adj.) semnatar. 3. (s.m. și f.) muncitor care efectua marcarea obiectelor produse într-un proces de fabricație.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu semnător
TRANSDUCTÓR s. n. (electr.) dispozitiv care permite transformarea unei mărimi fizice; transformator de energie acustică în energie electrică etc. ◊ (telec.) amplificator magnetic. (< fr. transducteur) Vezi definitia »
MODIFICATÓR, -OÁRE adj. Care modifică. // s.m. Adaos folosit la elaborarea fontei sau a altor aliaje pentru îmbunătățirea structurii. [Cf. fr. modificateur]. Vezi definitia »
COMPRESÓR s.n. 1. Mașină cu care se ridică presiunea unui gaz. 2. Mașină rutieră, formată dintr-un cilindru masiv și greu, care servește la nivelarea drumurilor. 3. Instrument chirurgical cu care se face o compresiune (mai ales la un vas sanguin). // adj. Care comprimă. [< fr. compresseur]. Vezi definitia »
AUTOSELECTÓR s.n. Incubator pentru clocitul ouălor de pește. [< auto1- + selector]. Vezi definitia »
REFRIGERATÓR s. n. partea dintr-o instalație frigorifică în care se produce scăderea temperaturii până aproape de 0 °C. (< fr. réfrigérateur) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z