Definita cuvantului sofismatesc
sofismatésc, -eáscă, adj. (înv.) care se referă la un sofism (la un raționament greșit, la un argument eronat); sofistic.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu sofismatesc
OSC, -Ă, osci, -ce, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care făcea parte dintr-o veche populație din Italia centrală sau care era originară de acolo. 2. Adj. Care aparține oscilor (1) sau care se referă la osci. – Din fr. osque. Vezi definitia »
FETÉSC, -EÁSCĂ, fetești, adj., s. f. 1. Adj. (Rar) Care aparține fetei, privitor la fată. 2. S. f. Numele a două soiuri autohtone de viță de vie, care produc vinuri de calitate superioară; p. ext. vin produs din strugurii acestor două soiuri de viță de vie. Fetească albă. Fetească neagră.Fată + suf. -esc. Vezi definitia »
MILITĂRÉSC, -EÁSCĂ, militărești, adj. Militar (2). – Militar + suf. -esc. Vezi definitia »
PLATERÉSC adj. stil ~ (și s. n.) = stil în arhitectură și în decorație specific Renașterii spaniole, prin ornamente baroce, amintind de stilul manuelin. (< fr. plateresque, sp. plateresco) Vezi definitia »
slujitorésc, slujitoreáscă, adj. (înv.) 1. care aparține slujitorilor, servitorilor; privitor la slujitori, de slujitori. 2. soldățesc. 3. care aparține călărașilor și dorobanților, privitor la călărași și dorobanți. 4. care aparține subalternilor marilor dregători domnești de la curte. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z