Definita cuvantului spumuială
spumuiálă, spumuiéli, s.f. 1. (reg.) spumă. 2. (reg.) cantitate mică de ceva. 3. (reg.) spălare cu multă spumă; albire; spumuit. 4. (fig.; reg.) ceartă, gâlceavă.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu spumuială
PIELONEFRÍTĂ s. f. inflamație a bazinetului și a rinichilor, de natură infecțioasă. (< fr. pyélonéphrite) Vezi definitia »
PORÉCLĂ, porecle, s. f. 1. Supranume dat, de obicei în bătaie de joc, unei persoane, mai ales în legătură cu o trăsătură caracteristică a aspectului său exterior, a psihicului sau a activității sale. 2. (Înv. și reg.) Nume de familie. [Var.: (reg.) polícră, poríclă s. f.] – Din sl. poreklo. Vezi definitia »
MEGASPOROGENÉZĂ, megasporogeneze, s. f. (Bot.) Proces de formare și de dezvoltare a megasporilor și de producere a gameților la plantele cu flori. – Megaspor + geneză. Vezi definitia »
CHERATOLÍZĂ s. f. dizolvare a cheratinei de către substanțe chimice în scop terapeutic. (< fr. kératolyse) Vezi definitia »
ETÚVĂ s.f. Aparat sau încăpere în care se produce o temperatură ridicată și care se folosește la dezinfectare, la sterilizare etc. [< fr. étuve]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z