Definita cuvantului suhoret
suhorét, suhoréți, s.m. (reg.; cu sens colectiv) pesmet.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu suhoret
BIBERÉT s. m. 1. blăniță de miel de culoare maro-roșcată. 2. pluș gri sau maro, cu părul din lână ori din fibre sintetice, folosit pentru garnituri de gulere, manșete etc. (< germ. Biberett) Vezi definitia »
POLISINDÉT s.n. v. polisindeton. Vezi definitia »
GALÉT s.m. 1. Fragment mic de rocă cu muchiile rotunjite de acțiunea mării sau a torenților și care prin cimentare formează conglomerate. 2. Disc de lemn, de metal etc. plasat între două suprafețe care se mișcă una deasupra celeilalte pentru a le micșora frecarea. 3. Element de transformator electric de forma unui inel, având mai multe spire de înfășurare. [< fr. galet]. Vezi definitia »
VOLÉT, voleturi, s. n. 1. Element mecanic mobil plasat la fiecare aripă de avion și care servește la mărirea sustentației. 2. Fiecare dintre elementele mecanice ale radiatorului unui motor de avion care servește pentru reglarea circuitului aerodinamic de răcire a acestuia. – Din fr. volet. Vezi definitia »
PISTOLÉT s. n. 1. armă de foc semiautomată, mai mică decât pistolul1 (1), având magazia de cartușe cu încărcătorul montată în pat. 2. instrument de desen (din celuloid), pentru trasarea liniilor curbe; florar. (< fr. pistolet) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z