Definita cuvantului poligam
POLIGÁM adj. (Despre plante) Care are atât flori hermafrodite, cât și unisexuate pe același individ. // s.m. Bărbat însurat cu mai multe femei în același timp. [< fr. polygame, cf. gr. polys – numeros, gamos – căsătorie].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu poligam
HIPOPOTÁM s. m. 1. pahiderm amfibiu, erbivor, mare și greoi, cu picioarele scurte, care trăiește în fluviile și lacurile din Africa ecuatorială. 2. (fam.) om masiv. (< fr. hippopotame) Vezi definitia »
AVRAM, Constantin (1911-1987, n. sat Itești, jud. Bacău), inginer constructor român. M. coresp. al Acad. (1963), prof. univ. la Timișoara. Lucrări privind fisurarea și capacitatea portantă a elementelor de beton armat și precomprimat. Vezi definitia »
Am cautat la dumneavoastra cuvantul avatar, pentru ca apare pe un forum unde vreau sa ma conectez si nu stiam daca acolo trebuie pus un cuvant sau o poza. Definitiile gasite m-au dat pe spate. Cred ca ar trebui sa introduceti si o definitie care sa corespunda sensului modern. Va felicit pentru ceea ce faceti! Vezi definitia »
AERODINÁM, aerodinamuri, s. n. Tren automotor cu formă aerodinamică. [Pr.: a-e-] – Din aerodinamic (derivat regresiv). Vezi definitia »
DECAGRÁM, decagrame, s. n. Unitate de măsură pentru greutăți, egală cu zece grame. – Din fr. décagramme. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z