Definita cuvantului muierește
MUIERÉȘTE, adv. (Pop.) Ca o muiere, femeiește. – Din muiere1 + suf. -ește.

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu muierește
este o denumire la vin obtinut din boasca rezultata in urma fermentari de la struguri care au fost supusi prima data iar acum se pun a doua oara in cada respectiva cu un kg. zahar la 10 litri de apa pana se completeaza cu apa toata boasca din cada. Vezi definitia »
PROBABILITÁTE s. f. 1. caracterul a ceea ce este probabil; aparență de adevăr, posibilitate cu multe șanse de realizare. 2. (stat. mat.) raportul dintre numărul cazurilor favorabile și al celor total posibile dintr-o experiență etc. ♦ teoria ~tății = teorie despre fenomene sau evenimente întâmplătoare, repetabile, cu caracter de masă; calculul ~tăților = capitol al matematicii care se ocupă cu studiul probabilităților producerii unui fenomen sau eveniment dintr-un complex de fenomene ori evenimente de același fel. (< fr. probabilité, lat. probabilitas) Vezi definitia »
CARNALITÁTE s. f. (rar) senzualitate. (< it. carnalità) Vezi definitia »
DISCURSIVITÁTE s. f. însușirea de a fi discursiv; caracterul discursiv al unei idei, expuneri, fraze. ◊ (rar) diluare (a vorbirii, a stilului). (< fr. discursivité) Vezi definitia »
ACTUALMÉNTE adv. În momentul de față, în prezent; acum. [Pr.: -tu-al-] – După fr. actuellement. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z