Definita cuvantului restauratoare
restauratoáre (-ta-u-) s. f., g.-d. art. restauratoárei; pl. restauratoáre

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu restauratoare
DÍNSPRE prep. 1. (Introduce un complement care arată punctul de plecare al acțiunii) – Din direcția... 2. (Introduce un complement circumstanțial de timp) Cam spre..., aproximativ în momentul... Dinspre seară. 3. (Introduce un complement indirect care arată originea, descendența) – Din partea, după. Văr dinspre tată.De4 + înspre. Vezi definitia »
ÎNȘTIINȚÁRE, înștiințări, s. f. Acțiunea de a înștiința și rezultatul ei; știre, informație, anunț, încunoștințare. ♦ (Concr.) Comunicare scurtă făcută de obicei în scris de o instituție, care cuprinde o știre, un anunț etc.; adresă, notă. [Pr.: -ști-in-] – V. înștiința. Vezi definitia »
ACĂȚÁRE s. f. v. agățare. Vezi definitia »
MODELÁRE s.f. Acțiunea de a modela și rezultatul ei; modelaj. ♦ Metodă utilizată în știință și tehnică constând în reproducerea schematică a unui obiect sau sistem sub forma unui sistem similar sau analog în scopul studierii proprietăților și transformărilor sistemului original. [< modela]. Vezi definitia »
ÎNCHIRIÉRE, închirieri, s. f. Acțiunea de a închiria și rezultatul ei; locație. [Pr.: -ri-e-] – V. închiria. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z