Definita cuvantului aderent
ADERÉNT, -Ă I. adj. care aderă. ◊ alipit, sudat. II. s.m.f. cel care aderă la o acțiune comună, la un partid etc. (< fr. adhérent, lat. adhaerens)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu aderent
COMPETÉNT, -Ă, competenți, -te, adj. 1. Care este bine informat într-un anumit domeniu; care este capabil, care este în măsură să judece un anumit lucru. 2. Care are atribuția, căderea, autoritatea legală să facă ceva; îndreptățit. [Var.: (înv.) competínte adj.] – Din fr. compétent. Vezi definitia »
PIEMÓNT s.n. (Geol.) Relief de acumulare format la contactul unei regiuni muntoase cu o depresiune sau cu o câmpie prin asocierea conurilor de dejecție. [< fr. piémont, cf. Piemont – regiune în Italia]. Vezi definitia »
TURBÉNT, turbente, s. n. (Reg.) Panglică lată, uneori de fir, cu care se împodobește fruntea mireselor îndată după cununie. – Tc. tülbent. Vezi definitia »
CURSÁNT, -Ă, cursanți, -te, s. m. și f. Cursist. – Din rus. kursant. Vezi definitia »
MASTODÓNT s. m. 1. proboscidian fosil, asemănător cu elefantul, care avea patru defense îndreptate înainte, iar pe maxilare molari mamelonați. 2. (fam.) om, lucru de un volum enorm. (< fr. mastodonte) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z