Definita cuvantului aficionado
AFICIONÁDO SI-O-/ s. m. amator de lupte cu tauri. (< fr., sp. aficionado)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu aficionado
RABDO- elem. „baghetă”. (< fr. rhabdo-, cf. gr. rhabdos) Vezi definitia »
BERTOLDO, carte populară sapiențială, narînd întîmplările țăranului Bertoldo la curtea regelui Alboin al longobarzilor. Tradusă în românește în a doua jumătate a sec. 18 prin intermediar grecesc, are ca punct de plecare cartea cu același erou a lui Giulio Cesare Croce. Continuă cu isprăvile lui Bertoldino, fiul lui B. A avut o largă răspîndire. Vezi definitia »
AVOCÁDO s.n. Fruct exotic, comestibil, de mare valoare nutritivă, având formă de pară, de culoare verde-închis, cu un sâmbure mare cât o nucă la mijloc. Tăiat în jumătăți de-a lungul, se obțin un fel de barchete ce pot fi umplute cu diverse delicatese (fructe de mare, paste picante) și servite drept gustare; există și o varietate fără sâmbure, utilizată în special pentru prepararea cocteilurilor; fr. avocat; engl. avocado, alligator pear; germ. Avocado. Vezi definitia »
KÉNDO s.n. Artă marțială de orgine japoneză, un fel de scrimă, practicată cu ajutorul unor bastoane, săbii [de bambus]. (cf. fr. kendo) [def. și NODEX] Vezi definitia »
RILASCIÁNDO IAN-/ adv. (muz.) încetinind, slăbind mișcarea. (< it. rilasciando) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z