Definita cuvantului americaniza
AMERICANIZÁ vb. I. refl., tr a (se) transforma în american. II. refl. a-și însuși felul de a fi al americanilor. (< fr. américaniser)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu americaniza
STILIZÁ vb. I. tr. 1. A da (unui text) o formă literară. 2. (Arte) A reprezenta simplificat un obiect din natură, cu păstrarea elementelor esențiale. 3. A prelucra, prin utilizarea elementelor esențiale, un motiv de artă populară într-o creație personală. [Cf. fr. styliser]. Vezi definitia »
SENSIBILIZÁ vb. I. tr., refl. 1. A deveni sensibil sau a mări sensibilitatea unui țesut, a unui organ etc. față de un excitant din afară; (p. ext.) a face (mai) sensibil pe cineva. ♦ (Despre un material fotografic) A (se) face sensibil la acțiunea luminii. 2. A prelucra chimic suprafața plăcilor metalice destinate pentru confecționarea tiparului plan. 3. (Rar) A concretiza, a materializa. [< fr. sensibiliser]. Vezi definitia »
Anamorfoza- imagine diforma ( in oglinzi concave sau convexe) Anamorfotic- deformat, anamorfozat;(adv) reflecfta anamorfotic realitatea Vezi definitia »
SEMINARIZÁ vb. I. tr. A prelucra în colectiv un curs, o prelegere sau o materie de studiu. [< seminar + -iza]. Vezi definitia »
RIDICULIZÁ vb. tr. a scoate în evidență ridicolul, a-și bate joc de cineva sau ceva. (< fr. ridiculiser) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z