Definita cuvantului aminoacetic
AMINOACÉTIC adj. acid ~ = glicocol. (< fr. amino-acétique)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu aminoacetic
ULTRANEOLOGÍSTIC, -Ă adj. cu un caracter neologistic exagerat. (< ultra- + neologistic) Vezi definitia »
GEOLÓGIC, -Ă adj. referitor la geologie. ♦ diviziuni ĕ = diviziuni în care a fost împărțit timpul scurs de la consolidarea scoarței Pământului până astăzi. ◊ străvechi. (< fr. géologique) Vezi definitia »
TÉHNIC, -Ă, tehnici, -e, adj., s. f. I. Adj. Care aparține tehnicii (II), privitor la tehnică. ◊ Desen tehnic = desen care reprezintă la scară un obiect, cu înscrierea dimensiunilor lui, și care este folosit la construirea obiectului în spațiu. Termen tehnic = termen de specialitate, caracteristic unui domeniu de activitate. ♦ Care se ocupă de latura de strictă specialitate într-o meserie, într-o știință etc. II. S. f. 1. Totalitatea uneltelor și a practicilor producției dezvoltate în cursul istoriei, care permit omenirii să cerceteze și să transforme natura înconjurătoare cu scopul de a obține bunuri materiale. 2. Totalitatea procedeelor întrebuințate în practicarea unei meserii, a unei științe etc. 3. (Mil.; în sintagma) Tehnică de luptă = totalitatea mijloacelor de luptă și auxiliare cu care sunt înzestrate forțele armate. – Din fr. technique. Vezi definitia »
EXEGÉTIC, -Ă, exegetici, -ce, adj. Care explică, interpretează, care ține de exegeză, privitor la exegeză, care se bazează pe exegeză. – Din fr. exégétique. Vezi definitia »
Genul epic este genul în care narațiunea, descrierea și dialogul, accentul căzând asupra narațiunii. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z