Definita cuvantului atopomenoree
ATOPOMENORÉE s. f. ciclu menstrual dereglat și nespecific. (< atop/ic/ + menoree)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu atopomenoree
GRAMINÉE, graminee, s. f. (La pl.) Familie de plante erbacee (rar lemnoase) monocotiledonate, cu rădăcina fasciculată, cu tulpina formată din noduri și internoduri, cu inflorescența în formă de spic; (și la sg.) plantă care face parte din această familie. – Din fr. graminée. Vezi definitia »
LOGORÉE s.f. (Med.) Creștere patologică a ritmului și a debitului vorbirii, întâlnită la unii maniaci. ♦ (Fam.) Limbuție. [Pron. -re-e, pl. -ee, -ei. / < fr. logorrhée, cf. gr. logos – cuvânt, rhein – a curge]. Vezi definitia »
TIFACÉE s.f.pl. Familie de plante monocotiledonate de pe marginea apelor, având ca tip papura; (la sg.) plantă din această familie. [Pron. -ce-e, sg. invar. / < fr. typhacées]. Vezi definitia »
FARMACOPÉE, farmacopei, s. f. Manual oficial, cu caracter normativ, folosit în practica farmaceutică, conținând descrierea și indicațiile pentru controlul celor mai importante substanțe și formule farmaceutice, cu scopul de a îndruma prepararea, conservarea și întrebuințarea medicamentelor. – Din fr. pharmacopée. Vezi definitia »
EUMENORÉE s. f. menstruație normală. (< fr. euménorrhée) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z