Definita cuvantului brainstorming
BRÁINSTORMING [-STORMING] s. n. tehnică de lucru în colectiv, în procesul predării, având ca scop stimularea prin participarea liberă și spontană la discuții a tuturor membrilor unui grup. (< amer., fr. brainstorming)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu brainstorming
MÁRKETING s. n. 1. concepție privind organizarea și desfășurarea activității economice, potrivit căreia producția trebuie să fie permanent adaptată la cerințele prezente și viitoare ale consumatorilor și să le satisfacă cu maximum de eficiență. 2. ansamblul metodelor și tehnicilor care au ca obiect studiul cererii consumatorilor și satisfacerea acesteia. 3. disciplină științifică având acest obiect. (< engl., fr. marketing) Vezi definitia »
DRIBLING s. n. driblare. (< engl. dribbling) Vezi definitia »
CASING CHÉI-SIN/ s. n. tubaj exterior într-o sondă de petrol. (< engl., fr. casing) Vezi definitia »
TRÁVELLING s. n. 1. Procedeu de filmare sau de televizare cu ajutorul unui aparat mobil de luat vederi cu focar variabil, folosit mai ales pentru scenele cu personaje în mișcare. 2. Dispozitiv care servește la deplasarea aparatului de luat vederi prin travelling (1). [Pr.: trevăling] – Din fr., engl. travelling. Vezi definitia »
ADELUNG, Johann Cristoph (1732-1806), filolog german. A inițiat un catalog al tuturor limbilor de pe glob („Mithridates sau lingvistică generală”, 1806-1817). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z