Definita cuvantului consociație
CONSOCIÁȚIE s. f. grupare de plante din vegetația spontană, mai restrânsă decât asociația, cu o anumită specie. (după engl. consocies)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu consociație
LOGOCLONÍE s. f. defect de vorbire constând în repetarea unei silabe la mijlocul sau la finalul unui cuvânt. (< fr. logoclonie) Vezi definitia »
OMOLOGÍE, omologii, s. f. (Biol.) Corespondență de structură a unuia sau a unor organe la două specii diferite, datorită originii lor comune. – Din fr. homologie. Vezi definitia »
VANÍLIE s.f. Fructul aromat, având forma unei păstăi, al unei varietăți de orhidee (Vanilla planifolia) din America Centrală, cu bogat conținut de vanilină, utilizat ca mirodenie mai ales în cofetărie. Se comercializează ca batoane de vanilie, reprezentând păstăile fermentate și uscate, de culoare maronie-neagră, lungi de 10-20 cm, dar și ca esență sau extract natural de vanilie, obținut din aceste fructe. Vezi definitia »
PACIÚLIE s.f. v. paciuli. Vezi definitia »
ALICĂRÍE s. f. Material de construcție sau de umplutură, alcătuit din spărturi de piatră sau de cărămidă. – Din alică + suf. -ărie. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z