Definita cuvantului copatron
COPATRÓN s. m. patron care împarte proprietatea asupra unei firme cu altul. (< co- + patron)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu copatron
LARINGOFÓN, laringofoane, s. n. Microfon care se aplică pe gât, în dreptul laringelui, folosit mai ales în transmisiunile din tanc sau din avion. – Din fr. laryngophone. Vezi definitia »
ȘABLÓN s.n. 1. Model, tipar după care se poate face o piesă etc. ♦ Instrument cu care se controlează sau se măsoară dimensiunile ori unghiurile unei piese în curs de fabricație. 2. Piesă având însemnate anumite dimensiuni, după care se reglează războiul de țesut. 3. Tip de subiect, acțiune, personaj, procedeu etc. mult utilizat și a cărui reluare dovedește incapacitatea de invenție a autorului; (fig.) clișeu, formulă repetată invariabil. [< germ. Schablone, cf. rus. șablon]. Vezi definitia »
ANDERSON, Brigitta (Bibi Andersson ) (n. 1935), actriță suedeză. Joc plin de sensibilitate și finețe în filmele lui Ingmar Bergman („Fragii sălbatici”, „Ochiul diavolului”, „Carnaval”). Vezi definitia »
SEXTILIÓN s.n. Număr egal cu zece la puterea douăzeci (1020). [Pron. -li-on. / < cf. fr. sextillion]. Vezi definitia »
telefón (-oáne), s. n.1. Aparat care permite convorbirile la distanță. – 2. (Arg.) Auz, ureche. Fr. téléphone. Instalat în București în 1885, în Iași în 1886. – Der. (din fr.) telefonic, adj.; telefona, vb.; telefonie, s. f.; telefonist, s. m., etc. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z