Definita cuvantului crooner
CROONER [CRÚ-NĂR] s. m. cântăreț de local care colaborează cu formațiile de jaz comerciale, interpretând melodiile la modă într-un stil dulceag, sentimental. (< amer. crooner)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu crooner
CARBONIÉR, -Ă I. adj. referitor la cărbune. II. s. n. navă destinată transportului de cărbuni. (< fr. charbonnier) Vezi definitia »
BOLNICÉR, bolniceri, s. m. (Înv. și arh.) Călugăr însărcinat cu îngrijirea bolnavilor într-o mănăstire. – Din bolniță + suf. -ar. Vezi definitia »
póker (pókere), s. n. – Joc de cărți. – Var. ortogr. pocher. Fr. poker, din engl.Der. pocherist, s. m. (jucător de pocher). Vezi definitia »
REVÉR, revere, s. n. Parte răsfrântă a unei haine, în prelungirea gulerului, de o parte și de alta a pieptului. ♦ (Sport) Lovitură în care racheta sau paleta sunt mânuite din partea opusă mâinii care le ține, la jocul de tenis sau de tenis de masă. – Din fr. revers. Vezi definitia »
REPÓRTER, -Ă s. m. f. ziarist, autor de reportaje, care culege și transmite informații pentru presă, radio și televiziune. (< fr., engl. reporter, germ. Reporter) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z