Definita cuvantului decapitaliza
DECAPITALIZÁ vb. tr. a înlătura, a desființa capitalul. (< de1- + decapitaliza)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu decapitaliza
RADICALIZÁ vb. tr., refl. a face să devină, a deveni radical, intransigent; a revoluționa. (< fr. radicaliser, germ. radikalisieren) Vezi definitia »
MASCULINIZÁ vb. I. tr., refl. a da, a căpăta trăsături masculine; a (se) viriliza. II. tr. a transforma un substantiv feminin într-unul masculin. (< fr. masculiniser) Vezi definitia »
AMERIZÁ, amerizez, vb. I. Intranz. (Despre hidroavioane) A coborî și a aluneca pe suprafața apei până la oprire. – După fr. amerrir. Vezi definitia »
METALIZÁ vb. tr. 1. a acoperi cu o peliculă metalică suprafața unui obiect, prin pulverizare cu ajutorul unui jet de aer. 2. a da o strălucire metalică. (< fr. métalliser) Vezi definitia »
DIFUZÁ, difuzez, vb. I. 1. Tranz. A răspândi, a propaga o știre, o idee etc. (prin viu grai, prin presă, prin radio etc.). ♦ A distribui, a pune în vânzare o carte, o publicație etc. 2. Tranz. A propaga, a răspândi, a împrăștia în toate direcțiile sunete, lumină, căldură etc. ♦ Refl. Razele luminoase se difuzează când trec printr-un corp translucid. 3. Intranz. (Despre moleculele unui corp) A pătrunde în masa altui corp cu care se află în contact. – Din fr. diffuser. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z