Definita cuvantului consanguin
CONSANGUÍN, -Ă adj. v. consangvin.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu consanguin
DELFÍN1 s.m. 1. Mamifer marin din ordinul cetaceelor, care trăiește în cete în toate mările. 2. Stil de înot, caracterizat prin mișcarea simultană și simetrică a brațelor, dinainte spre înapoi, coordonată cu mișcarea picioarelor în plan vertical. 3. Constelație din emisfera boreală, situată în vecinătatea Căii lactee. [< lat. delphinus, it. delfino]. Vezi definitia »
EURIHALÍN, -Ă adj. (despre organisme acvatice) care suportă variații mari ale salinității apei. (< fr. euryhalin) Vezi definitia »
ENEAGRAMA(din grecescul enea – 9 si grama – figura) defineste metoda prin care ne putem descoperi pe noi insine si pe ceilalti prin cunoasterea celor noua forte si tendinte principale ce exista in fiinta umana si o determina. Vezi definitia »
DIVÍN, -Ă, divini, -e adj. 1. Considerat că provine de la Dumnezeu sau de la zei, în felul lui Dumnezeu sau al zeilor; dumnezeiesc, ceresc. ♦ Făcut de oameni în slujba sau pentru preamărirea lui Dumnezeu; bisericesc, religios. 2. Fig. Înzestrat cu însușiri cu totul excepționale; minunat. Voce divină. – Din fr. divin, lat.divinus. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z