Definita cuvantului dezasambla
DEZASAMBLÁ vb. tr. 1. (tehn.) a demonta, a desface un asamblaj de piese. 2. (inform.) a transpune invers un program de cod-mașină în mnemonicele limbajului de asamblare. (< fr. désassembler)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu dezasambla
BARRANQUILLA [barrankíλa], oraș în N Columbiei, la gurile fl. Magdalena, port la Oc. Atlantic; 1,35 mil. loc. (1985, cu suburbiile). Aeroport internațional. Centru ind. (constr. navale, produse textile, alim. și chimice, ciment) și comercial (export de cafea și produse petroliere). Universitate. Fundat în 1629. Vezi definitia »
subtînsuflá, subtînsúflu, vb. I (înv.) a insufla în mod indirect. Vezi definitia »
DEBENZOLÁ vb. tr. a elimina benzenul din gazele rezultate la cocsificarea cărbunelui. (< fr. débenzoler) Vezi definitia »
PENSULÁ, pensulez, vb. I. Tranz. 1. A întinde cu pensula pe o suprafață un strat de vopsea, de lac; a colora cu pensula. 2. A badijona cu un dezinfectant. – Din pensulă. Vezi definitia »
SABLÁ, sablez, vb. I. Tranz. A curăța, a netezi sau a face să devină mată suprafața pieselor metalice cu ajutorul unui jet de nisip împroșcat cu aer comprimat. – Din fr. sabler. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z