Definita cuvantului dizigot
DIZIGÓT, -Ă adj. provenit din două ovule fecundate. (< fr. dizygote)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu dizigot
TRICÓT s.n. Produs textil din fibre împletite în ochiuri. ♦ Tricou. [< fr. tricot]. Vezi definitia »
compot, de regula din fructe necoapte (visine sau caise, de cele mai multe ori). Se mananca proaspat (nu se conserva). Regionalism Vezi definitia »
VOT s. n. 1. exprimare a opiniei cetățenilor unei țări în legătură cu alegerea reprezentanților în organele de conducere. ♦ opinie exprimată de membrii unei adunări constituite în legătură cu o candidatură, cu o propunere sau cu o hotărâre; adeziune dată în acest scop. 2. mod de adoptare a hotărârilor de către organele de stat, obștești etc. ♦ ~ de încredere = vot prin care parlamentul se declară de acord cu politica sau cu un act al guvernului. (< fr. vote) Vezi definitia »
BIOT [ bio], Jean-Baptiste (1774-1862), fizician și astronom francez. Constribuții la studiul polarizării luminii. În electromagnetism a stabilit formula intensității câmpului magnetic al unui conductor (leagea Biot-Savart). Vezi definitia »
IDIÓT, -OÁTĂ adj., s.m. și f. (Om) lipsit complet de inteligență; tâmpit. [Pron. -di-ot. / < fr. idiot, lat. idiota, gr. idiotes]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z