Definita cuvantului epila
EPILÁ vb. tr., refl. a (se) depila. (< fr. épiler)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu epila
AUTOIZOLÁ, autoizoléz, vb. I. Refl. A se izola de bunăvoie. (din auto1- + izola) Vezi definitia »
STILÁ, stilez, vb. I. Refl. și tranz. A (se) forma, a (se) deprinde să se comporte conform regulilor de bună creștere, specifice oamenilor civilizați, culți. – Din fr. styler. Vezi definitia »
PEDALÁ vb. intr. 1. a acționa pedalele unei biciclete, bărci etc. 2. a acționa cu piciorul pedala unui pian. 3. (fig.) a insista, a reveni mereu asupra unui lucru, a sublinia. (< fr. pédaler) Vezi definitia »
MOLÁ2 s. f. (Turcism înv.) Preot musulman; judecător turc, superior cadiului, în marile orașe. [Var.: mulá s. f.] – Din tc. molla. Vezi definitia »
VOALÁ vb. I. tr. a acoperi cu un voal; a ascunde, a umbri, a masca; (fig.) a înșela aparențele. II. refl. 1. (despre voce) a-și pierde sonoritatea și limpezimea; a se estompa. 2. (despre un material fotografic) a se înnegri ușor, a se strica datorită venirii în contact cu lumina, unei greșeli de fabricație sau folosirii unui revelator de calitate inferioară. 3. (despre o piesă de lemn sau de metal, o foaie de tablă etc.) a se deforma, a nu mai fi plană. (< fr. voiler) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z