Definita cuvantului erisifacee
ERISIFACÉE s. f. pl. familie de ciuperci parazite, care provoacă diverse boli la unele plante. (< fr. érisifacées)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu erisifacee
SALICACÉE, salicacee, s. f. (La pl.) Familie de plante dicotiledonate cu inflorescențe în formă de amenți, care cuprinde arbori și arbuști ca plopul și salcia: (și la sg.) plantă din aceată familie. [Pr.: -ce-e] – Din fr. salicacées. Vezi definitia »
EPOPÉE s. f. 1. poem epic în versuri, de mare întindere, în care se povestesc fapte eroice, legendare sau istorice, de o deosebită însemnătate pentru viața unui popor; (p. ext.) operă epică de mare amploare; epos. 2. șir de fapte, de întâmplări eroice, glorioase. (< fr. épopée, gr. epopoiia) Vezi definitia »
EUPNÉE s. f. Respirație bună, normală. [Pr.: e-u-] – Din fr. eupnée. Vezi definitia »
TARSIOIDÉE s. n. pl. subordin de mamifere primate arboricole, nocturne, insectivore, de mărimea unor șobolani, cu ochii foarte mari, cu picioarele dinapoi lungi datorită alungirii tarsului și cu degetele terminate cu ventuze. (< lat. tarsioideae) Vezi definitia »
ACMÉE s. f. 1. apogeu, punct culminant. 2. fază în care o boală atinge intensitatea maximă. 3. cea mai evoluată fază de adaptare în filogenie și ontogenie. (< fr. acmé) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z