Definita cuvantului extrăda
EXTRĂDÁ vb. tr. a preda, la cerere, pe un infractor statului căruia îi aparține sau care îl revendică. (< fr. extrader)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu extrăda
confundá (-d, -át), vb. – A lua o persoană drept alta sau un lucru drept altul; a se asemăna. Lat. confundere, asimilat la conj. vb. a înfunda (sec. XIX). – Der. confuz, adj., din fr. confus; confuzi(un)e, s. f., din fr. confusion. Vezi definitia »
ABORDÁ, abordez, vb. I. 1. Intranz. (Despre nave) A acosta la țărm. ♦ A se alătura de o altă navă, bord la bord (pentru a o ataca). 2. Tranz. A începe studierea unei probleme, a trata o problemă, a începe o discuție. ♦ (Franțuzism) A se apropia de cineva pentru a-i vorbi. – Din fr. aborder. Vezi definitia »
sannicolastrada http://www375.ambrato.com/lingerieerotica/ masterizzazionedvdnero6 askjeeves http://www315.ambrato.com/sovrapprezzoazioni/ studioarchitetturamilano archos http://www1495.ambrato.com/cassazioneit/ itinerariorieti sacrasanmichele http://www1914.guerredellastella.com/chikenlittle/ albergoandroma lavoroindunoolona http://www1328.attrezziutili.com/personaggiogiardinofinzicontini/ fontaneinpietra sitowebbasilicata http://www1428.attrezziutili.com/angolobuonumore/ raccontodilesbica stufaghisa http://www1737.accettazione.com/puzzlegames/ prorogaprivacy ufficiomanduria http://www2136.casadiarte.com/downloadmp3formac/ saldionline 9c53d2119880d95e96e1a71e3a6c8340 Vezi definitia »
PÁNDA s.m. (Zool.) Mamifer carnivor asemănător cu ursul, care trăiește în Himalaia. [< fr. panda < cuv. tibeto-chinez]. Vezi definitia »
moneda dacica Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z