Definita cuvantului fixing
FÍXING s. n. operație de stabilire a cursurilor valutare sau a prețului aurului la bursă. (< engl. fixing)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu fixing
PACFÓNG s.n. Aliaj de aramă, de nichel și de zinc, folosit în special la fabricarea tacâmurilor. [Var. pacfon s.n. / cf. germ. Packfong, fr. pacfung]. Vezi definitia »
GINSÉNG s. m. Plantă din familia araliaceelor originară din China, folosită pentru proprietățile ei terapeutice deosebite; rădăcina-vieții (Panax). – Din fr., engl. ginseng. Vezi definitia »
otîng (-guri), s. n. – Pîrghie care se pune la jugul plugului pentru a avantaja boul mai slab. – Var. otînc. Sl. otągu (Conev 61); nu e probabilă der. din sl. tiniku „slab, delicat” (Scriban). – Der. otînci (var. otîngi, otînji), vb. (a pune o pîrghie mică la jug; a pune în mișcare cu o pîrghie; a deschide, a rupe; a pedepsi, a bate), ultimul sens pornind de la ideea de „a lovi cu o pîrghie” (nu e admisibilă der. din sl. otiničati „a extenua”, propusă de Cihac, II, 234 și nici cea din sl. *otutąžiti „a prigoni”, sugerată de Tiktin); otînjeală, s. f. (Mold., bătaie, chelfăneală). Vezi definitia »
SMÓCHING s. n. costum bărbătesc, de gală, cu o croială specială, având reverele hainei și dunga laterală a pantalonilor din mătase. (< engl. smoking) Vezi definitia »
DRÍLING s.n. Armă cu trei țevi. [< engl. drilling]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z