Definita cuvantului fulltime
FULL-TIME FUL-TÁIM/ s. n. cu normă întreagă. (< engl. full-time)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu fulltime
SUIFÓRME s.f.pl. Subordin de mamifere paricopitate cu pielea groasă și acoperită cu peri tari și rari, cuprinzând mistrețul, hipopotamul etc. [< it. suiformi, cf. lat. sus – porc, forma – formă]. Vezi definitia »
CÚLME, culmi, s. f. 1. Partea cea mai de sus, prelungită orizontal, a unui munte sau a unui deal; vârf, culmiș. ♦ Punctul cel mai înalt în drumul parcurs de un corp ceresc. 2. Fig. Gradul cel mai înalt la care se poate ajunge; apogeu. ♦ Expr. Culmea culmilor! sau asta-i culmea! = asta întrece orice margini, e nemaipomenit. 3. (Pop.) Prăjină lungă în casele țărănești, fixată orizontal de grinzi, de care se atârnă haine, obiecte casnice etc. – Lat. culmen. Vezi definitia »
LUNGÍME, lungimi, s. f. 1. Mărime fizică fundamentală care exprimă întinderea spațială a corpurilor sau fenomenelor; distanța dintre două puncte; dimensiunea cea mai mare a unui corp sau a unei suprafețe plane dreptunghiulare. ◊ Lungime de undă = distanță care separă într-o undă două puncte succesive aliate în aceeași fază de oscilație; spațiul parcurs de undă timp de o perioadă. 2. Timp cât durează ceva; interval mare de timp; durată. 3. (Inform.; în sintagma) Lungimea cuvântului = numărul de biți care compun un cuvânt. – Lung + suf. -ime. Vezi definitia »
pietríme s.f. (reg.) mulțime, grămadă de pietriș. Vezi definitia »
om de lume expr. persoană mondenă. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z