Definita cuvantului indispus
INDISPÚS, -Ă adj. prost dispus, supărat. ◊ ușor bolnav. ◊ (despre femei) care este în perioada de menstruație. (< indispune)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu indispus
HIPOTALÁMUS s.n. (Anat.) Regiune a creierului, corespunzând părții inferioare a diencefalului. [< fr. hypothalamus, cf. gr. hypo – sub, thalamos – camera dinăuntru]. Vezi definitia »
BELENUS, una din cele mai răspîndite și venerate zeități celtice păgîne. Asociat cu păstoritul și celebrat prin serbări ale focului, ținute la 1 mai, cînd vitele erau purificate și astfel protejate de foc. Vezi definitia »
INFRAVÍRUS, -Ă s. n. virus filtrant; ultravirus. (< fr. infravirus) Vezi definitia »
PAPÍRUS, papirusuri, s. n. 1. Plantă erbacee acvatică cu tulpina formată din foițe membranoase, care crește mai ales în Delta Nilului și în Africa Centrală (Cyperus papyrus). 2. Material sub formă de foiță, prelucrat din tulpina acestei plante, pe care se scria în antichitate. ♦ Vechi manuscris pe un astfel de material. – Din lat., fr. papyrus. Vezi definitia »
PLUSPRODÚS s.n. (Ec.) Produsul muncii pe care lucrătorii din sfera producției materiale capitaliste îl produc peste ceea ce este necesar pentru reproducerea forței de muncă. [Pl. suri, -se. / < plus + produs]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z