Definita cuvantului insalubru
INSALÚBRU, -Ă adj. neigienic, dăunător sănătății. (< fr. insalubre)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu insalubru
SCALENOÉDRU adj., s. n. (corp solid) limitat de douăsprezece triunghiuri scalene egale. (< fr. scalénoèdre) Vezi definitia »
CALÁNDRU, calandre, s. n. Element frontal al unei caroserii auto, plasat între faruri și prevăzut cu prize de aer, prin care se facilitează răcirea motorului și care contribuie, totodată, la personalizarea diverselor modele de automobile. La unele caroserii, calandrul este integrat în capota față. Mai este cunoscut și sub denumirea de grilă radiator, datorită faptului că, în general, în spatele acestuia este plasat radiatorul de răcire a motorului, asigurându-se astfel un schimb mai eficient de căldură. – Din fr. calandre. Vezi definitia »
KERDOMÉTRU, kerdométre, s.n. Aparat pentru măsurarea nivelului de zgomot pe liniile telefonice. (din fr. kerdomètre) [def. MDN] Vezi definitia »
ARBÍTRU s.m. 1. Persoană aleasă sau desemnată pentru a judeca un diferend, un litigiu. 2. Persoană care arbitrează o competiție sportivă. / < fr. arbitre, cf. lat. arbiter]. Vezi definitia »
FECULOMÉTRU s.n. Aparat pentru determinarea calităților feculelor. [< fr. féculomètre]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z