Definita cuvantului letraset
LETRASÉT s. n. set de litere și cifre de diferite culori și caractere, pe un suport transparent, care se imprimă prin apăsare, în lucrările de grafică, în activitatea de proiectare și design, în inscripționarea scalei aparatelor de măsură etc. (după germ. Letterset/druck/)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu letraset
CABRIOLÉT s.n. Caroserie de mașină cu capotă de ploaie, rabatabilă, din pânză. [Pron. -bri-o-. / < fr. cabriolet]. Vezi definitia »
FORMERÉT s.n. (Arhit.) Arc de ancadrament longitudinal, paralel cu axa bolții, inserat într-un zid lateral. [< fr. formeret]. Vezi definitia »
PICHÉT2 s. n. Țesătură deasă de bumbac, de mătase sau din fibre sintetice, făcută cu două urzeli diferite, dintre care cea de la suprafață formează un desen (geometric) în relief. – Din fr. piqué. Vezi definitia »
selamét (-turi), s. n.1. Salvare. – 2. Ruină, faliment. – Var. selimet, selemet, silimet. Mr. sălimete. Tc. (arab.) selamet „sănătate” (Roesler 602; Șeineanu, II, 319), cf. ngr. σελαμέτι, sb., alb. selamet, sp. zelama.Der. selamlîc, s. n. (plecăciune, lingușeală; salon în casele turcești unde se primesc ospeții; alaiul sultanului cînd merge la moschee), din tc. selamlik (este dubletul lui salamalec, s. n. „plecăciune”, din tc. selamalekim și în parte al fr. salamalec); selam-aga sau selam-ceauș, s. m. (slujbaș al Porții, care primea ambasadorii), din tc. selam agasi sau selam çaus. Vezi definitia »
BASSÉT (‹ fr.) s. m. Denumire generică a unui grup de rase de cîini de vînătoare, caracterizată prin membre foarte scurte și urechi lungi lăsate în jos. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z