Definita cuvantului limerick
LÍMERICK s. n. specie de poezie în folclorul englez și irlandez sau în lirica cultă, cu formă fixă, din cinci versuri, și conținând un umor absurd. (< engl., it. limerick)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu limerick
GOBSECK s.m. Cămătar (< Gobseck, nume propriu) Vezi definitia »
CHADWICK [tʃæduic], Sir James (1891-1974), fizician englez. Prof. univ. la Liverpool. Contribuții în fizica nucleară, în radioactivitate. A descoperit neutronul (1932). Participant la realizarea bombei atomice. Premiul Nobel (1935). Vezi definitia »
DÉRRICK s.n. Șarpantă de metal care suportă aparatul de foraj al unui puț petrolier. [< engl. derrick]. Vezi definitia »
tNdCk6 <a href=„http://jokcqfgkebei.com/”>jokcqfgkebei</a>, [url=http://nwzpsccozcjc.com/]nwzpsccozcjc[/url], [link=http://grflwbkvzfsk.com/]grflwbkvzfsk[/link], http://wqzxuolhfotv.com/ Vezi definitia »
INTERLÓCK s. n. 1. mașină de tricotat cu două rânduri de ace pe un singur cilindru. ◊ tricot deșirabil. 2. sistem de legătură sincronă între aparatul de cinematografiat și dispozitivul de înregistrat sunetele pe film. (< engl., fr. interlock) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z