Definita cuvantului metroman
METROMÁN, -Ă s. m. f. suferind de metromanie. (< fr. métromane)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu metroman
HEXÁN, hexani, s. m. Hidrocarbură saturată, volatilă, incoloră, insolubilă în apă, cu miros specific, care se obține prin distilare din petrol și care este folosită ca dizolvant. – Din fr. hexane. Vezi definitia »
PELVIÁN, -Ă adj. al pelvisului. ♦ centură ~ă = totalitatea oaselor care leagă membrele inferioare de coloana vertebrală; membre ~ ene = membrele posterioare la nevertebrate; prezentație ~ă = poziție a fătului, la naștere, cu bazinul înainte. (< fr. pelvien) Vezi definitia »
ASTIÁN (‹ localit. Asti, Italia), subdiviziune a Pliocenului de facies marin din Europa de Vest, caracterizată prin formațiunile de nisipuri galbene de la Asti care conțin o bogată faună de moluște (Pecten, Fusus, Trochus, Ostrea). Vezi definitia »
URANGUTÁN, urangutani, s. m. Maimuță antropoidă de talie mare, cu membrele anterioare foarte lungi, inteligentă și cu spiritul de imitație foarte dezvoltat, care trăiește în pădurile tropicale din Sumatra și Borneo (Simia satyrus). [Var.: orangután s. m.] – Din fr. orang-outan. Vezi definitia »
TRÚSTMAN, trustmeni, s. m. Fiecare dintre acționarii unui trust (1). – Din engl. trust-man. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z