Definita cuvantului microprogram
MICROPROGRÁM s. n. program scris într-un ordinator microprogramat. (< engl. microprogramm)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu microprogram
EDÁM s. n. Sortiment de brânză olandeză. – Cuv. fr. Vezi definitia »
ANNAM 1. Denumire a Vietnamului în literatura europeană și chineză în timpul dinastiei Nguyen (1802-1945). 2. Denumire a Vietnamului Central între 1884 și 1945. Vezi definitia »
YAM s.m. Denumire engl. pentru ignamă; rădăcina comestibilă, groasă, lungă de până la un metru și în greutate de până la 1 kg, de culoare brună sau gălbuie-roșcată, a unei plante cultivate în America de Sud, Africa și Asia (Dioscorea batatas), bogată în amidon și utilizată la fel ca și cartofii, având gust asemănător cu batatele. Vezi definitia »
GULFSTREAM /gálf-strim/ s.n. Curent cald care pornește din Oc. Atlantic (Golful Mexic) spre vestul Europei. -Din eng. Gulf Stream Vezi definitia »
BALSÁM, balsamuri, s. n. 1. Suc gros și parfumat extras din rășini sau din alte substanțe vegetale și care este folosit în farmacie ca preparat aromat și curativ. ♦ Fig. Miros foarte plăcut, pătrunzător. ♦ Substanță aromată folosită la îmbălsămarea cadavrelor. 2. Fig. Alinare, mângâiere, consolare. [Acc. și: bálsam] – It. balsamo (lat. lit. balsamum). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z