Definita cuvantului minnesang
MINNESANG [MINEZANG] s. n. poezie lirică de curte, creată de cavalerii și cântăreții germani din evul mediu, după model folcloric și sub influența trubadurilor provensali. (< germ. Minnesang)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu minnesang
HÁNDLING s.n. Complex de servicii pentru a satisface asistența avioanelor și a pasagerilor în timpul staționării pe aeroporturi. [< engl., fr. handling, cf. engl. handle – a trata, a îngriji]. Vezi definitia »
KIDNÁPPING s.n. (Americanism) Rapt, răpire de copii, făcută cu scopul de a extorca bani sau a teroriza. ♦ Răpire. [< americ. kidnapping]. Vezi definitia »
LÚPING, lupinguri, s. n. Evoluție acrobatică complexă a unui avion, constând în executarea unei bucle în plan vertical sau oblic. – Din engl., fr. looping. Vezi definitia »
POTẤNG, potânguri, s. n. Lanț, curea etc. care leagă plugul de grindei. – Din scr. poteg, magh. pating. Vezi definitia »
SKIDIVÍNG s. n. sport asemănător parașutismului, de care se deosebește prin cădere liberă ce precede deschiderea parașutei, timp în care mai mulți parașutiști se adună într-o formație stelară. (< engl. skidiving) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z