Definita cuvantului neonatal
NEONATÁL, -Ă adj. referitor la nou-născuți. (< fr. néonatal)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu neonatal
plural : almanahuri/almanahe 1. Calendar care cuprinde date de popularizare din diferite domenii. ♦ Publicație anuală, în formă de volum, care cuprinde un calendar și un bogat material beletristic sau de altă natură, precum și diverse note informative cu caracter enciclopedic. 2. Publicație periodică de literatură, pentru un anumit domeniu de activitate. Vezi definitia »
BIFOCÁL, -Ă adj. Care are două distanțe focale diferite. [Cf. fr. bifocal]. Vezi definitia »
CANNEL-COAL (cuv. engl.) [kænəl Kəul] subst. Varietate de cărbune bituminos, format prin încărbunarea și bituminizarea îndeosebi a sporilor și sporangilor de criptogame vasculare, a polenului și a cuticulelor de gimnosperme. C. este compact, fin, cenușiu-negricios cu luciu gras și poate prezenta, sub formă de impurități, ceară și rășină vegetală. Vezi definitia »
MAREȘÁL, mareșali, s. m. 1. Gradul cel mai înalt din ierarhia militară din unele țări; ofițer care are acest grad. ◊ Mareșalul curții (regale) sau mareșalul palatului = persoană care are conducerea administrativă generală a bunurilor unui monarh și răspunde de protocolul de la curte; titlu purtat de această persoană. 2. Nume care se dădea în Rusia și în Polonia președintelui unui corp nobiliar. – Din fr. maréchal. Vezi definitia »
PELAGIÁL, -Ă I. adj. pelagic. II. s. n. zonă pelagică. (< germ. pelagial, /II/ Pelagial) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z