Definita cuvantului nightclub
NIGHT-CLUB NAIT-CLAB/ s. n. local de noapte unde se bea, se ascultă muzică și se dau spectacole. (< engl., fr. night-club)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu nightclub
AHGuB0 <a href=„http://mombocjipvbc.com/”>mombocjipvbc</a>, [url=http://hjtqmyvauvpg.com/]hjtqmyvauvpg[/url], [link=http://jjmitpntxlfr.com/]jjmitpntxlfr[/link], http://dgulnmjewoji.com/ Vezi definitia »
plehúb, -ă, adj. (reg.; despre oameni) surd. Vezi definitia »
ȘURÚB, șuruburi, s. n. 1. Tijă cilindrică de lemn sau de oțel, filetată, care servește la asamblarea a două ori a mai multor piese sau care transmite, transformă sau utilizează în diverse feluri mișcarea de rotație într-un mecanism. ◊ Loc. adv. În șurub = în formă de cerc sau de spirală. ◊ Expr. A-i face (cuiva) un șurub prin cap = a-i apuca (cuiva) șuvițe de păr din cap, răsucindu-le și trăgând de ele. A strânge șurubul = a întrebuința mijloace de constrângere față de cineva. 2. Nume dat unor unelte, dispozitive etc. care au ca parte componentă un șurub sau care se manevrează prin răsucire. ♦ Fig. Vârtej de apă. [Var.: șurúp s. n.] – Din germ. dial. Schrube. Vezi definitia »
JurdUb <a href=„http://ubgeeukbbhvy.com/”>ubgeeukbbhvy</a>, [url=http://xrrrtlypouin.com/]xrrrtlypouin[/url], [link=http://xkbcxwpaneuh.com/]xkbcxwpaneuh[/link], http://pdwtyoacvmsl.com/ Vezi definitia »
CUB s.n. 1. corp geometric cu șase fețe pătrate, egale între ele. 2. puterea a treia a unui număr sau a unei expresii (algebrice). ◊ (adj.) metru (sau decimetru, centimetru) cub = unitate de măsură pentru volum egală cu volumul unui corp cubic având latura cât dimensiunea liniară respectivă. (< fr. cube, lat. cubus) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z