Definita cuvantului off
OFF adj. inv. (cinem.; despre o voce, un zgomot sau un dialog) din afara scenei, a ecranului. (< engl., fr., it. off)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu off
BENIOFF 1. Hugo B. (1899-1968), geofizician american. Prof. univ. la Institutul Tehnic din California. A construit seismografe, un traductor de sunete subacvatice etc. A legat distribuția șocurilor secundare de dimensiunile faliei primare și a emis ipoteza că distribuția epicentrelor este o dovadă a originii oceanice a faliei. 2. Plan (zonă) B. = zonă din vecinătatea unei fose oceanice, sugerînd un gigant plan înclinat generat de afundarea litosferei oceanice sub o placă continentală, sau sub un arc insular, ajungînd pînă la 700 km adîncime în manta. Aici sînt localizate hipocentrele celor mai multe cutremure. Vezi definitia »
BIRKHOFF [ba:rcof], George David (1884-1944), matematician american. Contribuții în geometrie, mecanica statistică și în teoria relativității. Promotor al esteticii informaționale bazate pe psihologia experimentală și pe stabilirea unor „măsuri estetice” („Elemente matematice în artă”, „O teorie matematică a esteticii”). Vezi definitia »
ASCHOFF [áșof], Ludwig (1866-1942), medic german. Prof. univ. la Marburg și Freiburg. Contribuții în cercetarea sistemului nervos autonom al inimii. Vezi definitia »
a face un sniff expr. (tox.) a inhala un drog. Vezi definitia »
OFF adj. inv. (cinem.; despre o voce, un zgomot sau un dialog) din afara scenei, a ecranului. (< engl., fr., it. off) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z