Definita cuvantului progresiv
PROGRESÍV, -Ă adj. care progresează, care crește sau se dezvoltă treptat, care exprimă o dezvoltare graduală și continuă; progredient. ♦ impozit ~ = impozit care se stabilește în cote crescânde pe măsura creșterii venitului, a averii etc. (< fr. progressif)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu progresiv
IMUNODEPRESÍV, -Ă, imunodepresivi, -e, adj. (Med.; despre substanțe, tratamente etc.) Care inhibă procesele imunogenetice; imunosupresiv. – Din fr. immunodépressif. Vezi definitia »
FRECVENTATÍV, -Ă adj. (despre verbe) care arată o repetare a unei acțiuni. (< lat. frequentativus, fr. fréquentatif) Vezi definitia »
SUGESTÍV, -Ă adj. (adesea adv.) Care sugerează ceva; grăitor; sugerativ. [< fr. suggestif]. Vezi definitia »
EXPOZITÍV, -Ă, expozitivi, -e, adj. În care se spune; care explică. ♦ (Despre o lecție, un text etc.) Prezentat în forma unei expuneri, a unei narațiuni. ◊ Metodă expozitivă = metodă de predare în învățământ, care constă în prezentarea conținutului lecției în forma unei expuneri. ♦ (Despre ton) Rece, sec. – Din engl. expositive. Vezi definitia »
DISCUSÍV, -Ă adj. 1. Care ține de o controversă. 2. (Med.) Care înlătură, rezolvă acumularea de fluide. [< fr. discussif, cf. lat. discutere – a rezolva]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z