Definita cuvantului sardinian
SARDINIÁN, -Ă adj., s. m. f. sard. ◊ (s. n.) dialect sard. (< engl. sardinian)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu sardinian
GALICIÁN, -Ă, galicieni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Galiciei sau este originară de acolo. 2. S. f. Variantă a limbii portugheze vorbită în Galicia și scrisă cu ortografia spaniolă (oficial) sau cu una comună cu alte variante de portugheză. 3. Adj. Care aparține Galiciei sau populației ei, care se referă la Galicia sau la populația ei. [Pr.: -ci-an] – Galicia (n. pr.) + suf. -an. Vezi definitia »
CHERSONIÁN (‹ pen. Kerson) s. n., etajul superior al Sarmațianului, constituit din nisipuri cu stratificație încrucișată, avînd ca fosile caracteristice specii de mactra. Vezi definitia »
MARMOREÁN, -Ă adj. cu aspect de marmură; marmoreu. (< fr. marmoréen) Vezi definitia »
WESTFALIÁN, -Ă, adj., s.n. (Din) Etajul superior al carboniferului mediu de facies3 continental, limitat la vestul Europei. (din fr. westphalien) Vezi definitia »
TITÁN s.m. 1. (Mit.) Fiecare dintre cei doisprezece copii ai lui Uranus care s-au răsculat împotriva lui Zeus pentru stăpânirea Pământului; gigant. 2. (Fig.) Om de o putere extraordinară, fizică sau spirituală; uriaș, gigant. [Cf. fr. titan, lat., gr. titan]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z