Definita cuvantului stilohioidian
STILOHIOIDIÁN, -Ă adj., s. m. (mușchi subțire) care se întinde între apofiza stiloidă a osului temporal și osul hioid. (< fr. stylo-hyoïdien)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu stilohioidian
VOLÁN s.n. I. Garnitură făcută dintr-o fâșie de țesătură ușoară sau de dantelă, adesea încrețită sau plisată, care se aplică drept podoabă pe rochii, la mâneci etc. II. (Tehn.) 1. Piesă din dispozitivul de direcție al unui autovehicul cu ajutorul căreia se poate îndrepta vehiculul în direcția voită. 2. Piesă în formă de roată cu ajutorul căreia se pun în mișcare anumite mașini, se acționează mecanisme etc. [Pl. -ne, -nuri. / < fr. volant]. Vezi definitia »
CLUJEÁN, -Ă, clujeni, -e, s. m., adj. 1. S. m. Persoană născută și crescută în municipiul Cluj-Napoca sau în județul Cluj. 2. Adj., s. m. (Locuitor) din municipiul Cluj-Napoca sau județul Cluj. – Cluj (n. pr.) + suf. -ean. Vezi definitia »
MĂGHERÁN s. m. v. maghiran. Vezi definitia »
ELECTROPORȚELÁN s. n. Varietate de porțelan folosit la confecționarea izolatoarelor pentru liniile de distribuție a curentului electric și de telecomunicații. – Electro- + porțelan. Vezi definitia »
SĂRIMÁN, -Ă adj. v. sărman. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z