Definita cuvantului subtitlu
SUBTÍTLU s. n. 1. al doilea titlu care completează titlul principal sub care stă scris. 2. (cinem.) textul imprimat pe peliculă, în partea inferioară, cuprinzând traducerea comentariului sau a dialogurilor din versiunea originală. (după fr. sous-titre)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu subtitlu
pérclu, pércluri, s.n. (reg.) șiret pentru ghete. Vezi definitia »
titlu japonez pentru a desemna titlul de profesor. adoptat in limba romana de catre instructorii de arte martiale. folosit si in adresarea catre un doctor si avocat, politician, membrii ai bisericii sau catre cineva care a ajuns la un anumit nivel de maiestrie intr-un anumit domeniu. Vezi definitia »
HEMICÍCLU s.n. Spațiu, încăpere în semicerc pentru festivități, pentru întruniri etc. [Var. emiciclu s.n. / < fr. hémicycle]. Vezi definitia »
DÍBLU, dibluri, s. n. Mică bucată de lemn sau de metal introdusă într-un zid, în care se fixează un cui pentru prinderea obiectelor. – Din germ. Dübel. Vezi definitia »
TÉMPLU s.n. Edificiu destinat cultului (în antichitate la greci, la romani, la egipteni sau astăzi la evrei etc.). ♦ Loc de rugăciune; biserică (monumentală). [Pl. -le, -luri. / < lat. templum]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z