Definita cuvantului succesivitate
SUCCESIVITÁTE s. f. calitate a unor procese, activități, trăiri de a se desfășura în timp, ca o suită de momente succesive. (< fr. successivité)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu succesivitate
INUMANITÁTE s. f. cruzime nedemnă de un om; barbarie, ferocitate. (< fr. inhumanité, lat. inhumanitas) Vezi definitia »
GRATUITÁTE, gratuități, s. f. (La sg.) Însușirea de a fi gratuit, de a nu costa nimic. ♦ (Concr.) Obiect (mai ales cărți) oferit în mod gratuit unei persoane de către instituția sau întreprinderea în care se elaborează sau se confecționează astfel de obiecte. ♦ Fig. (La sg.) Inutilitate, zădărnicie sau netemeinicie a unei acțiuni, a unei fapte etc.; (la pl.) fapte, vorbe, atitudini care se dovedesc inutile sau nejustificate. [Pr.: -tu-i-] – Din fr. gratuité, lat. gratuitas, -atis. Vezi definitia »
BONITÁTE s. f. Calitatea unei stațiuni silvice sau a unei zone forestiere de a produce arboreturi mai bune sau mai rele din punctul de vedere al producției la hectar în material lemnos. V. fertilitate.Germ. Bonität. Vezi definitia »
prostietáte s.f. (înv.) stare de înapoiere (culturală). Vezi definitia »
CECITÁTE s.f. Lipsă de vedere; orbire. ◊ Cecitate verbală = pierdere a capacității de a citi sau de a înțelege sensul limbajului scris. [Cf. fr. cécité, lat. caecitas]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z