Definita cuvantului șoșon
ȘOȘÓN s. m. încălțăminte de iarnă din pâslă, cauciuc etc. care se poartă peste pantofi. ◊ încălțăminte de casă din pâslă. (< fr. chausson)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu șoșon
OCTATLÓN s. n. probă combinată de atletism pentru juniori, din opt probe de alergări, sărituri și aruncări. (< octa- + -atlon) Vezi definitia »
TETRATLÓN, tetratloane, s. n. Probă sportivă combinată la care se face însumarea punctelor realizate de concurent în patru probe reunite, alese de organizatorii concursurilor. – Din fr. tétrathlon. Vezi definitia »
NEUSTÓN s.n. Organisme microscopice, vegetale și animale, care colorează suprafața apelor. [< germ. Neuston, cf. gr. neustos – care înoată]. Vezi definitia »
TROGÓN s. m. pasăre din pădurile tropicale, asemănătoare cu ciocănitoarea, cu ciocul scurt, larg la bază, bombat și întors la vârf, adesea dințat pe margini. (< germ. Trogon) Vezi definitia »
OMOFÓN, -Ă adj. 1. (despre cuvinte, silabe etc.) care sună la fel cu altul. 2. (despre semne grafice) care notează un același sunet. (< fr. homophone) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z