Definita cuvantului timesharing
TIME-SHARING TAIM-ȘÉRING/ s. n. metodă de leasing în închirierea de utilaje de valoare ridicată (ordinatoare etc.) la mai mulți abonați în același timp. (< engl. time-sharing)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu timesharing
ȘÁNTUNG s. n. Varietate de țesătură de in sau de mătase (naturală), din fire mai groase și neuniforme, care ies în relief pe suprafața țesăturii. – Din fr. chantoung. Vezi definitia »
CLING interj. Cuvânt care imită sunetul clopoțeilor sau al zurgălăilor. ♦ Cuvânt care imită zgomotul produs de vibrarea sau de ciocnirea unor obiecte de metal sau de sticlă. [Var.: clinc interj.] – Onomatopee. Vezi definitia »
PELÉNG, pelenguri, s. n. Dispozitiv, eșalonare de luptă, în cadrul căreia avioane sau grupe de avioane se înșiră în formă de trepte, sub un unghi. – Rus. peleng. Vezi definitia »
FADING [FÉDING] s. n. 1. scădere temporară a intensității undelor electromagnetice recepționate de un aparat de radiorecepție, datorită schimbărilor atmosferice. 2. modificare a culorii unei țesături provocată de acțiunea unui agent (lumină, apă etc.). (< engl., fr. fading) Vezi definitia »
BANDUNG, oraș în Indonezia (Java) la SE de Jakarta; 1,63 mil. loc. (1985, cu suburbiile). Nod de comunicații. Aeroport internațional. Centru turistic. Ind. chimică (prelucr. chininei), electrotehnică, alim., textilă, de prelucr. a cauciucului natural. Constr. de avioane. Universitate. Centru de cercetări nucleare (1964). Stațiune climaterică. Fundat în 1810. Aici a avut loc prima conferință a statelor independente din Asia și Africa, în 1955, cu participarea reprezentanților a 29 de țări cu scopul sprijinirii luptei pentru independență națională. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z