Definita cuvantului trior
TRIÓR s. n. 1. mașină agricolă cu un cilindru care, prin rotire, separă semințele de impurități. 2. dispozitiv pentru separarea, după dimensiuni, a materialelor granulare. (< fr. trieur)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu trior
LIMIVÓR, -Ă adj. 1. (despre animale acvatice) care se hrănește cu resturi organice conținute în mâlul de pe fundul apelor; pelofag. 2. (despre microorganisme) care trăiește în vasele sangvine ale unui animal, hrănindu-se cu conținutul lor. (< fr. limivore) Vezi definitia »
popchișór, popchișóri, s.m. (reg.) numele unei plante cu floarea galbenă. Vezi definitia »
CONFORMATÓR s. n. instrument folosit de pălărieri pentru a lua forma și dimensiunile exacte ale capului. (< fr. conformateur) Vezi definitia »
DECOMPRESÓR s. n. 1. aparat pentru decompresiune. 2. supapă a unui motor cu ardere internă care facilitează pornirea sau frânarea acestuia. (< fr. décompresseur) Vezi definitia »
ROTÓR s.n. Organ al unei mașini de forță generatoare sau motoare, care se rotește în jurul axei arborelui pe care este montată și care folosește pentru reluarea și transmiterea unui cuplu motor. [< fr. rotor]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z