Definita cuvantului vaginal
VAGINÁL, -Ă adj. referitor la vagin sau vagină. ♦ tunică ~ă (și s. f.) = membrană seroasă care căptușește testiculul și epididimul. (< fr. vaginal)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu vaginal
CIRCUMSTANȚIÁL, -Ă adj. Care depinde de o circumstanță, de o împrejurare. ◊ Complement circumstanțial (și n.) = complement care indică împrejurările în care se petrece acțiunea verbului; propoziție circumstanțială (și s.f.) = propoziție subordonată care indică împrejurarea în care se desfășoară acțiunea exprimată de propoziția regentă. [Pron. -ți-al. / cf. fr. circonstanciel]. Vezi definitia »
DUÁL, -Ă I. adj. care prezintă dualitate; dublu. ◊ (despre două noțiuni matematice) de aceeași natură, obținute una din cealaltă prin același procedeu. II. s. n. număr gramatical caracteristic unor limbi, deosebit de singular și plural, prin care se arată că este vorba de două exemplare din aceeași specie sau de o pereche de obiecte. (< fr. dual, lat. dualis) Vezi definitia »
NUMERÁL s.n. Parte de vorbire care denumește un număr, o determinare numerică sau ordinea unei numărări. [Cf. fr. numéral, lat. numeralis]. Vezi definitia »
material poros sau spongios,format din celule umplute cu aer sau alt gaz Vezi definitia »
monoparentál adj. m., pl. monoparentáli; f. monoparentálă, pl. monoparentále Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z