Definita cuvantului nesupus
NESUPÚS, -Ă, nesupuși, -se, adj. Care refuză să se supună, să respecte o lege, o dispoziție; care se răzvrătește. – Ne- + supus.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu nesupus
CAPESIUS, Bernhard (1889-1981), scriitor și lingvist german din România. În romanul său „În țara veche”, în nuvele („Moștenirea”) și poezii („Pînza întinsă spre infinit”) este preocupat de problema rolului artistului și intelectualului în societate. Eseuri, scrieri dramatice, lucrări de dialectologie. Vezi definitia »
CÓSINUS s. n. funcție trigonometrică a unui unghi egală cu sinusul unghiului complementar. (< fr. cosinus) Vezi definitia »
FÁLUS s.n. (Ant.) Reprezentare a membrului viril, care se purta la anumite ceremonii și sărbători; (p. ext.) membru viril. [< fr., lat. phallus, gr. phallos]. Vezi definitia »
ELECTROTÓNUS s. n. stare de tensiune a unui nerv sau mușchi produsă prin excitații electrice. (< fr. électrotonus) Vezi definitia »
TÓNUS s. n. 1. stare de funcționare a mușchilor sau a nervilor de repaus, în măsură a se modifica la intervenția diverșilor excitanți. 2. (fig.) energie, vigoare. (< fr. tonus) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z