Definita cuvantului săponar
SĂPONÁR s. m. v. săpunar2.

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu săponar
BUGETÁR, -Ă, bugetari, -e, adj. Care aparține bugetului1, privitor la buget1, prevăzut în buget1, de buget 1.Instituție bugetară = instituție ale cărei cheltuieli sunt acoperite în întregime sau parțial de la buget1. An (sau exercițiu) bugetar = perioadă de timp (de un an) pentru care se întocmește și se execută bugetul1 unui stat. [Var.: (rar) budgetár, -ă adj.] – Din fr. budgétaire. Vezi definitia »
MAJORITÁR, -Ă adj. care face parte din majoritate, care întrunește majoritatea. (< fr. majoritaire) Vezi definitia »
BRIOZOÁR, briozoare, s. n. (La pl.) Clasă de nevertebrate mici, marine sau de apă dulce, care trăiesc fixate pe fundul apei sau pe obiecte din apă, alcătuind colonii cu aspect de mușchi (Bryozoa); (și la sg.) animal din această clasă [Pr.: bri-o-zo-ar] – Din fr. bryozoaires. Vezi definitia »
LĂCUSTÁR, lăcustari, s. m. Pasăre migratoare cu pene trandafirii pe corp și negre-violete pe cap, pe picioare și la coadă, care trăiește prin găurile stâncilor și se hrănește mai ales cu lăcuste (Sturnus roseus).Lăcustă + suf. -ar. Vezi definitia »
SEPTENÁR, -Ă adj. (Rar) Care privește o perioadă de șapte zile, șapte ani; septenal. ♦ (Despre versuri) Compus din șapte picioare și jumătate. [< lat. septenarius, cf. fr. septénaire]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z